Divein Experiences

Energiahoidot

Kiinnostuin energiahoidoista alun perin eläinten hoitamisen kautta. Kävin Reiki I -kurssin vuonna 2016 ajatuksena hoitaa omia kissojamme. Hoitaminen kuitenkin vähän unohtui.

Kesällä 2017 olin hyvin uupunut. Kuuntelin kvanttifyysikko Johanna Blomqvistin kirjan Kvanttifysiikasta energiahoitoihin ja ajattelin, että energiahoito todella voisi toimia. Kävin Johannan energiahoitokurssit ja keväällä 2019 valmistuin Reiki Masteriksi.

Ystävä vinkkasi minulle talvella 2019 Suomen energiahoitajien maksuttomasta luennosta ja demosta Tampereella. Demossa keskityttiin erityisesti kehon eri vinoumien parantamiseen. Kouluttaja Petri Filipczak korjasi tilaisuudessa ystäväni monta senttiä vinossa olleen lantion hetkessä. Koska kyseessä oli ystäväni, ajattelin, että korjauksen täytyy olla totta.

Ilmoittauduin Suomen energiahoitajien fyysisen kehon hoito -kurssille ja sen myötä hoitopolku vei mukanaan. Jo ensimmäisen koulutuspäivän iltana puolisoni viisi vuotta vinossa ollut lantio korjautui kymmenen minuutin hoidon aikana. Vuoden 2019 aikana kävin kaikki Suomen energiahoitajien tarjoamat kurssit.

Vuoden 2020 alussa Access Consciousness -hoidot hyppäsivät esiin Tuulin Facebook-sivulta ja innostuin. Kävinkin pian Access Facelift -kurssin, joka yhdessä hoitotulosten kanssa oli niin vakuuttava, että ilmoittauduin vielä Access Bars® -kurssille. Hoidot syvärentouttavat, Bars-hoidossa keskitytään erityisesti mielen rajoitusten purkamiseen ja Facelift-hoidossa elvytetään kasvoja ja koko kehoa.

Reikin ja Suomen energiahoitajien kehittämän BodyMind Energy Balancing -metodin lisäksi olen opiskellut muita erilaisia energiahoitomuotoja kuten Reiki TUMMO ja Karuna Qi -reiki.

Tieteellistä tutkimusta energiahoidosta on tehnyt useammalla vuosikymmenellä muun muassa William Bengston, jonka kymmenessä eri yliopistossa tehdyissä kokeissa pureuduttiin menestyksekkäästi erilaisten syöpälajien hoitoon. Bengstonin kokeita on onnistuneesti toistettu, ja useissa maissa energiahoitaminen onkin jo arkipäivää myös virallisen terveydenhuollon piirissä.

Eri energiahoitomuodoissa energiaa välitetään hieman eri tavoin, mutta perusperiaate on sama. Ihmistä autetaan kohti tasapainoa, jolloin paraneminen pääsee tapahtumaan. Reiki on rentouttava yleisenergiahoito ja BodyMind-metodi on tehokas vähän spesifimpi hoitotapa esimerkiksi jäsenkorjaukseen ja traumojen purkuun. Access-hoidoissa keskitytään pään alueen eri pisteisiin.

Lämpimästi tervetuloa virkistymään ja saamaan lisää iloa elämään!

Vastaanottoni on arkisin kodissamme Kaukajärven Haiharassa. Ajan voi varata kesän aikana sähköpostitse, puhelimitse tai messengerillä. Meillä tepastelee pari kisua, joten jos olet allerginen, katsotaan sopiva paikka.

Emilia Olkanen, 040-840 6045, info@divein.fi

Hinnasto

Klassinen energiahoito
Hoito 60 min / 75 €
Hoitosarja 3 x 60 min / 180 €

BodyMind Energy Balancing -hoito (sis. energeettinen jäsenkorjaus)
Hoito 90 min / 90 €
Hoitosarja 3 x 90 min / 210 €

Access Facelift – energeettinen kasvojenkohotus
Hoito 90 min / 120 €
Hoitosarja 3 x 90 min / 300 €
Hoitosarja 5 x 90 min / 450 €
Hoitosarja 10 x 90 min / 700 €

Access Bars® -hoito
Hoito 120 min / 150 €
Hoitosarja 3 x 120 min / 350 €

Siirry sivun alkuun