Aamun energialiikkeet & meditaatio

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
Date(s) - 01.08.2024 - 29.08.2024
07.00 - 07.45

Tapahtumapaikka
Riihiniemen uimaranta


Lämpimästi tervetuloa virittelemään keho ja mieli päivää varten!

Herättelemme kehoa itämaisiin energialiikkeisiin ja Eden Methodiin perustuvilla harjoituksilla, mikä tarkoittaa rentoa liikettä, kehon taputtelua ja akupisteiden käsittelyä. Energialiikkeet tehdään seisten.

Meditaatio-osuudessa tasapainotamme mieltä ja hermojärjestelmää hengitysharjoituksilla, minkä jälkeen seuraa ohjattu meditaatioharjoitus. Mediotaatiohetkessä on mahdollista istua penkillä rentouden ja helppouden saavuttamiseksi.

Rento aamuhetki sopii kaikille, lämpimästi tervetuloa!

Tapaamme Riihiniemen uimarannalla (Järvikatu 14, Tampere) lähellä liukumäkeä. Halutessasi voit ottaa mukaan vesipullon ja istuma-alustan. Säänmukaiset varusteet. Sadesäällä tapaamme rannan pukuhuoneen katoksessa.

Aamuhetken hinta on 5 €, maksu käteisellä, kortilla, MobilePay:llä (lyhytnumero 46648, Divein), liikuntaetuuksilla tai Kaikupassilla.

Aamuhetken ohjaa jooga- ja energiahoito-opettaja Emilia Olkanen (RYT-300). Lisätietoa: www.divein.fi, info@divein.fi tai 040-840 6045.

Kirkasvetinen Kaukajärvi on Tampereen puhtain järvi. Veden ja metsän läheisyys tukevat harjoitusta. Halutessasi voit pulahtaa järveen harjoituksen jälkeen ja virkistyä vielä lisää!

Aamun energialiikkeet & meditaatio

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Siirry sivun alkuun