Reiki 2 -koulutus Tampereella

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
Date(s) - 14.04.2024
11.00 - 18.00

Tapahtumapaikka
Nabeina Studio


Tervetuloa reikin jatkokurssille iloiselle Nabeina Studiolle Tampereelle! 🌴

Reiki 2 on reikin jatkokurssi, japaniksi Okuden – sisäiset opetukset. Kurssilla sukellamme syvemmälle Mikao Usuin opetuksiin.

Reiki 2 -kurssilla opettelemme erityisesti tunnekehon hoitoa ja etähoitoa. Ymmärrämme syvemmin ykseyden käsitettä – emme oikeastaan ole erillisiä toisistamme.

Löydämme taas paremman yhteyden itseemme ja kaikkeen ympärillämme. Olemme kaikki kirkasta valoa, jonka päälle vain on saattanut kertyä erilaisia kerroksia matkan aikana.

Päivän hinta on 250 €, johon sisältyy lounas (veg & glut), teetä ja kahvia sekä pientä purtavaa. Voit ostaa kurssin suoraan verkkokaupasta tai kysyä lisää Emilialta: info@divein.fi tai 040-840 6045.

Päivän järjestävät reiki-opettaja Emilia Olkanen ja opettajaharjoittelija Heli Syrjälä.

Lämpimästi tervetuloa sisäiselle matkalle! 🌺

Lisätietoa järjestäjistä ja tilasta:

Emilia on tamperelainen jooga- ja energiahoito-opettaja. Emiliasta on mukava luoda uutta ja järjestää erilaisia elämyksiä. www.divein.fi, FB & IG: @diveinexperiences

Helille on tärkeää ihmisten auttaminen ja ilon luominen eri hetkiin. Heli tekee reikin lisäksi myös muita rentouttavia hoitoja Nokialla.

Iloinen Nabeina Studio sijaitsee Tampereella Pyhäjärven rannalla. Studio on saanut nimensä trooppisen saaren kaupungin mukaan. www.nabeina.fi

Reiki 2 -koulutus Tampereella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Siirry sivun alkuun