Marras-joulukuussa sisäisen valon äärelle reikin avulla

Marras-joulukuussa reiki on oivallinen työkalu sisäisen valon löytämiseksi ja vahvistamiseksi. Kaamos kutsuu kääntymään sisäänpäin ja hoitamaan itseään. On aika kuunnella itseään ja omaa kehoaan tarkemmin.

Reiki on lempeä luontaisen paranemisen menetelmä. Se on henkisen kehittymisen ja erityisesti itsensä hoitamisen harjoittamista. Reikin avulla voi tukea itseään ja läheisiään arjessa. Reiki-hoidossa käydään koko keho läpi kevyesti koskettaen. Menetelmä sisältää elämänohjeita, energiaharjoitteita ja meditaatioita.

Opetan itse japanilaisen Mikao Usuin kehittämää reikiä (Usui Reiki Ryoho). Käytän opetuksessani japanilaista energiajärjestelmää. Tasapaino ja kokemus ykseydestä saavutetaan kehon ja mielen yhteyden avulla.

Jos haluat tulla kokeilemaan reiki-hoitoa, voit varata ajan varauskalenterista tai kysyä minulta aikoja perjantaille 3.11., jolloin teemme näytehoitoja Hyvinvoinnin Olohuoneella Tampereen Kalevassa. Jos reiki on jo tuttua, voit tulla tapaamaan toisia harjoittajia ja vaihtamaan hoitoja saman päivän iltana.

Jos haluat oppia lisää tai tulla kertaamaan reiki-menetelmää, olet tervetullut reiki 1 -kurssille sunnuntaina 5.11. Kertaajat pääsevät kurssille puoleen hintaan. Reiki 1:n käyneillä on mahdollisuus syventää oppejaan reiki 2 -kurssilla sunnuntaina 26.11. Lauantaina 25.11. on mahdollista tulla näytehoitoihin ja tapaamaan opettajaa.

Joulukuussa järjestämme yhdessä tamperelaisten reiki-harjoittajien kanssa retriittipäivän kauniilla Haiharan taidekeskuksella Tampereen Kaukajärvellä. Mukana päivässä on fyysikko Johanna Blomqvist kertomassa reikistä ja vedestä sekä erityisesti tunteiden hoitamisesta.

Lue lisää näistä kaikista tapahtumista tapahtumat-sivulla ja kysy tarvittaessa lisää minulta: info@divein.fi tai 040-840 6045 / Emilia. Näkemisiin sisäisen valon ja sydämen polun äärellä!

Marras-joulukuussa sisäisen valon äärelle reikin avulla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Siirry sivun alkuun