Lennä! Vapaudu elämään unelmaasi

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
Date(s) - 12.05.2021
18.00 - 20.00


Mitä toivot elämältä? Mikä estää sinua toteuttamasta unelmiasi?

Lennä! -työpajassa kirkastetaan omaa suuntaa ja unelmia sekä työskennellään turhista esteistä vapautumiseksi.
Työpajaan otetaan maksimissaan kymmenen henkilöä. Työskentely tapahtuu verkossa Zoom-ohjelman kautta.
Voisitko lentää jo tänään?
Työpajan vetää joogaopettaja ja energiahoitaja Emilia Olkanen
Lisätiedot: 040-840 6045, info@divein.fi, www.divein.fi
Voit myös ostaa kurssin suoraan Holvi-verkkokaupasta
Lennä! Vapaudu elämään unelmaasi

Yksi kommentti “Lennä! Vapaudu elämään unelmaasi

 1. Lentoon!
  Tämä olisi just mulle nyt tarpeellinen – tarvitsen tätä jotta uskallan ja onnistun – sanon noin vahvasti jotta komppaan ja yritän rohkaista itseäni! Tärkeä unelmani on pelastaa Pohjois- Suomessa sijaistsevien lapsuudenkotini ikivanhat rakennukset 1700-1800 – luvuilta Kemijokivarressa – kukaan muu sisaruksistani ei niistä välitä.
  sitten entisöinnin ja remonttien jälkeen unelmani kakkosvaiheeseen kuuluu sellaisen merkityksellisen toiminnan luominen pohjoisen naisille – toiminta voisi osittain liittyä matkailuun, siis turistien ohjelmapalveluihin- siellä voisi myös järjestää erilaisia kurssitoimintoja, taideleirejä, kulttuuritapahtumia , en kerro kaikkia ideanpoikasia vielä jotta asia ei paljastu liian aikaisin.
  Haluan toteuttaa elämäntehtäväkseni siunautuneita sydäntäni lähellä olevia asioita, onnistua, lentää ja nauttia uusien ideoiden luomisesta!!! <3 perinteisiin pohjautuen, niitä kunnioittaen, uuttakin kehittäen. Ei yksin vaan yhteistyössä osaajien, kyläläisten, yhteistyökumppaneiden kanssa.
  Merkityksellisyys on tärkeä pointti – jos rakennukset ovat olleet pystyssä jo kolmesataa vuotta eivätkä saksalaisetkaan niitä polttaneet kuten lähes kaikki muut rakennukset Lapin sodan loppuvaiheessa – niin nyt ne on pelastettava jotta tulevillekin sukupolville tulee ihmeteltävää ja elämyksellisiä hetkiä vanhojen aikojen ja nykyajan yhdistyessä mielenkiintoisella tavalla. – Vielä yksi tärkeä pointti on tämä: Kemijoki on aikoinaan ollut Euroopan parhaimpia lohijokia – voimalaitosyhtiöt ovat tuhonneet lohen lähes sukupuuttoon – ratkaisuksi jo lakikin määrää tämän: ohitusuomat on rakennettava kaikkiin voimalaitoksiin ja vaelluskalat on palautettava Kemijokeen! Projekti on alullaan. Yksin sitäkään ei tee kukaan, mutta aika hyvin siihen on syntynyt verkostoitumista. Lohen pelastus virkistää koko Lappia ja nostaa elinvoimaisuutta seudulla. Tahdon lentää ja antaa unelmilleni ja haaveilleni siivet!
  Loppulauseeksi sanonpa vielä: Moni ei arvaakaan että Suomessa on maailman puhtain maaperä, vesi ja ilma – WHO:n tutkimustuloksia on tästä. Siis keskimääräisesti.
  Lentää – ihana ajatus – sen voi ajatella monimuotoisesti – pelkästä ajatuksesta saa voimaa, ainakin pikkuisen.
  Olen pohjoisen tyttö, en asu siellä vielä, tahdon palata takaisin. Olen paljon maailmaa nähnyt mutta takaisin haikaileva. Alun perin olen puutarhuri ja voin jollain tavalla jatkaa myös sitä touhua kuten myös jatkaa luonnonkosmetiikkayritystäni.
  Tahdon myös oppia imemään iloa luonnosta – tai senhän jo osaan – mutta kenties voin ohjata muitakin samaan – iloista ja elämänmyönteistä olemista ja yhteistyötä immeisten kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Siirry sivun alkuun