Energiahoidot

Energiahoito on perinteinen luonnollisen parantamisen menetelmä. Hoito perustuu syvien lihasten ja hermoston rentouttamiseen, jolloin lihasjumi tai kipu saattaa hellittää ja stressi helpottaa. Energiahoito koetaan usein eheyttävänä ja unen laatua parantavana.

Klassisessa energiahoidossa hoidettava lepää rennosti hoitopöydällä ja hoitaja liikuttaa käsiään hoidettavan keholla kevyesti koskettaen. Hoidossa käydään läpi kehon kummatkin puolet. Klassinen hoito on yleishoito, joka usein rentouttaa ja vapauttaa kiputiloja. Käytän itse klassisessa hoidossa yleensä reiki– ja Reiki TUMMO -tekniikoita.

BodyMind-tekniikka on Suomen energiahoitajien kehittämä hieman spesifimpi metodi, jolla voidaan pureutua vielä tarkemmin kehon vinoumiin ja kiputiloihin (energeettinen jäsenkorjaus) sekä mielen tunnelukkoihin, traumoihin ja fobioihin. Alussa suositellaan usein 3 – 5 kerran hoitosarjaa, jolloin hoidossa päästään kattavimpaan tulokseen.

Access Bars® on pään alueen energiahoito, jossa kosketetaan lempeästi 32 energiapistettä. Hoito auttaa vapauttamaan kehon ja mielen jumeja. Hoidossa kävijät ovat kertoneet mm. unen laadun paranemisesta, ahdistuksen ja masennuksen vähenemisestä, keskittymisvaikeuksien paranemisesta sekä koetun hyvinvoinnin ja vapauden tunteen lisääntymisestä.

Access Facelift® -hoidossa kosketetaan hellästi decolteen, niskan, kasvojen ja pään alueita samalla, kun hoidettava lepää hierontapöydällä vaatteet päällä. Hoito elvyttää kasvoja ja koko kehoa. Parhaimmat tulokset saa sarjahoidolla, mutta jo yhden kerran jälkeen on mahdollista huomata muutoksia kasvoissa ja kehossa.

Eri energiahoitomuodoissa energiaa välitetään hieman eri tavoin, mutta perusperiaate on sama. Ihmistä autetaan kohti tasapainoa, jolloin paraneminen pääsee tapahtumaan. Sympaattisen hermoston aktivaatiotilasta siirrytään rentouttavaan ja palauttavaan parasympaattisen hermoston aktivaatiotilaan.

Lämpimästi tervetuloa virkistymään!

Vastaanottoni on arkisin kodissamme Kaukajärven Haiharassa. Meillä tepastelee pari kisua, joten jos olet allerginen, katsotaan sopiva paikka.

Lisätiedot ja ajanvaraus sähköisestä varauskalenterista tai suoraan Emilialta info(at)divein.fi, 040-840 6045.

Hinnasto

Hoidot – rentoudu ja palaudu

Hoito 60 min / 80 €
Hoitosarja 3 x 60 min / 225 €
Hoitosarja 5 x 60 min / 350 €

Etähoito 30 min / 45 €
Etähoito 3 x 30 min / 120 €

Hoidot lapsille ja eläimille -30 % alennuksella

Koulutukset – opi itse hoitamaan

Access Bars -koulutus 380 €
Reiki 1 -koulutus 225 €
Reiki 2 -koulutus 350 €

15-vuotiaat ja nuoremmat pääsevät koulutukseen maksutta vanhemman mukana, 16 – 17-vuotiaat puoleen hintaan.

Siirry sivun alkuun