Access Bars® -koulutus Tampereella

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
Date(s) - 10.03.2024
10.00 - 18.00

Tapahtumapaikka
Divein - Jooga, meditaatio & energiahoidot


Kaipaatko rentoutumista tähän hetkeen? Haluaisitko oppia päästämään irti rajoittavista ajatuksista ja uskomuksista?

Access Bars® on yksinkertainen ja syvästi rentouttava metodi, jossa kosketetaan kevyesti pään eri energiapisteitä. Access Bars® sisältää myös erilaisia työkaluja, jotka auttavat luomaan lisää helppoutta arjen eri tilanteisiin.

Access Bars® -hoidoissa käyneet ovat kokeneet esimerkiksi ajatusten rauhoittuvan, unenlaadun paranevan ja ilon sekä elinvoiman lisääntyvän. Mitä Access Bars® voisi luoda juuri sinulle?

Koulutuksessa saat suomenkielisen manuaalin pääkarttoineen ja johdatuksen Access Consciousness -menetelmään. Kurssin jälkeen voit tehdä hoitoja itsellesi ja muille Bars-harjoittajana.

Koulutuksen hinta on 380 €, kertaajat saavat 50 %:n alennuksen. 15-vuotiaat ja nuoremmat pääsevät koulutukseen maksutta vanhemman seurassa, 16 – 17-vuotiaat pääsevät mukaan puoleen hintaan.

Koulutustilassa tassuttelee pari kissaa, ole yhteyksissä, mikäli olet allerginen!

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Emilia Olkanen, info@divein.fi, 040-840 6045

Kouluttajasta

Emilia on löytänyt elämäänsä lisää iloa ja tietoisuutta Access-työkalujen avulla. Emilia on tamperelainen jooga- ja energiahoito-opettaja sekä Access Bars-fasilitaattori.
Facebook
Instagram

”Ensimmäinen oma kokemus Access Bars hoidosta oli näytehoito messuilla. Vaikka ympärillä oli paljon hälinää niin vajosin syvään rentouden tilaan. Kokemus oli niin vahva, että halusin tutustua hoitomuotoon enemmän ja päädyinkin osallistumaan Emilian järjestämälle Access Bars kurssille. Koulutus oli selkeästi toteutettu ja oli hienoa, että päästiin heti harjoittelemaan hoitojen tekemistä. Omat asiakkaat ovat tykänneet hoidosta paljon ja todella moni on hoidon aikana nukahtanut hoitopöydälle. Hoito on äärimmäisen rentouttava ja tietoisuutta avartava.”

”Olin Emilian koulutuksessa kertaamassa Access Bars oppeja. Access Bars koulutus oli ihana rento tapahtuma. Energiat tuntui voimakkailta ja koulutuksen jälkeen omat jumitilani lähtivät taas purkautumaan ja olo oli kevyt ja selkeä. Sain apua niihin ongelmiin, mihin ennen koulutuksen hoitoja toivoinkin. Emilia on fasilitoijana/kouluttajana asiantunteva ja lempeä. Koulutuksessa oli myös tosi hauskaa.”
.
.
.
#tampere #accessbars #koulutus #rentoutuminen #vapautuminen #ilo #energiahoito #hyvinvointi #tietoisuus #läsnäolo #rauhoittuminen

Näytä vähemmän
Access Bars® -koulutus Tampereella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Siirry sivun alkuun