Access Bars -koulutus Tampereella

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
Date(s) - 22.10.2023
10.00 - 18.00

Tapahtumapaikka
Hyvinvoinnin Olohuone


Voisiko elämä olla helppoa ja kevyttä? Olisiko mahdollista kohdata uudet haasteet ilolla?

Access Bars® on yksinkertainen ja syvästi rentouttava tekniikka, jossa kosketetaan kevyesti pään eri energiapisteitä. Access Bars® sisältää myös sanallisia työkaluja, jotka auttavat löytämään enemmän keveyttä elämän eri tilanteissa.

Access Bars® -hoidoissa käyneet ovat kokeneet esimerkiksi ajatusten rauhoittuvan, unenlaadun paranevan ja ilon sekä elinvoiman lisääntyvän. Mitä Access Bars® voisi tuoda juuri sinulle?

Koulutuksessa saat suomenkielisen manuaalin pääkarttoineen ja johdatuksen Access Consciousness -menetelmään. Kurssin jälkeen voit tehdä hoitoja itsellesi ja muille Bars-harjoittajana.

Koulutuksen hinta on 380 €, kertaajat saavat 50 %:n alennuksen. 15-vuotiaat ja nuoremmat pääsevät koulutukseen maksutta vanhemman seurassa, 16 – 17-vuotiaat pääsevät mukaan puoleen hintaan.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Emilia Olkanen, info@divein.fi, 040-840 6045

Lauantaina 21.10. on mahdollista tulla kokeilemaan Access Bars® -hoitoa

Kouluttajasta

Emilia on löytänyt elämäänsä lisää iloa ja tietoisuutta Access-työkalujen avulla. Emilia on jooga- ja energiahoito-opettaja sekä Access Bars-fasilitaattori. Lisätietoja Emiliasta löydät Facebookista, Instagramista ja verkkosivuilta.

”Ensimmäinen oma kokemus Access Bars hoidosta oli näytehoito messuilla. Vaikka ympärillä oli paljon hälinää niin vajosin syvään rentouden tilaan. Kokemus oli niin vahva, että halusin tutustua hoitomuotoon enemmän ja päädyinkin osallistumaan Emilian järjestämälle Access Bars kurssille. Koulutus oli selkeästi toteutettu ja oli hienoa, että päästiin heti harjoittelemaan hoitojen tekemistä. Omat asiakkaat ovat tykänneet hoidosta paljon ja todella moni on hoidon aikana nukahtanut hoitopöydälle. Hoito on äärimmäisen rentouttava ja tietoisuutta avartava.”

”Access Bars oli itsellä käsitteenä uusi, mutta ymmärsin yhteyden energiahoidoista ja energian kierrosta. Itse kurssipäivä oli aivan mahtava ja kokemukset todella voimakkaita ja avaavia. Tuntui aukenevan uusia portteja taas katsella asioita laajemmin ja oma kehokin teki jonkinlaista muutosprosessia vielä viikon kurssin jälkeen. Omalla tavallaan nostattava, mutta samalla myös maadoittava hoitotapa missä energia kiertää todella voimakkaasti.”

”Olin Emilian koulutuksessa kertaamassa Access Bars oppeja. Access Bars koulutus oli ihana rento tapahtuma. Energiat tuntui voimakkailta ja koulutuksen jälkeen omat jumitilani lähtivät taas purkautumaan ja olo oli kevyt ja selkeä. Sain apua niihin ongelmiin, mihin ennen koulutuksen hoitoja toivoinkin. Emilia on fasilitoijana/kouluttajana asiantunteva ja lempeä. Koulutuksessa oli myös tosi hauskaa.”

Access Bars -koulutus Tampereella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Siirry sivun alkuun